Planering

Heey mina babes!
Nu är läget så att jag äntligen tagit mig tid att skaffa en "bloglovin" symbol på min sida, den sitter till vänster och jag hoppas nu att ni verkligen trycker och följer mig på bloglovin, det betyder lika mycket för mig som någon annan bloggare.

Har en massa planer inför helgen och de planerna är att åka på festival salute eller att åka på ett big party i Falun bland annat så spelar Hoffmaestro där o de skulle va sjukt nice o se dom igen så vi får se hur jag gör ;)
Och sedan nästa helg så drar jag iväg till Stockholm med Mimmi, fyfan vad vi ska ha det underbart, och nu ska jag typ äta ngt och så får vi se vad dagen som är kvar har att erbjuda, bye!


SJUKT GRYM <3


Filmtips!

Babes ge mig FILMFÖRSLAG! vill ha så många filmtips du bara kan ge mig

Jag är totalt kass på filmer så spamma mig med bra filmer nu, puss


Seg dag Bitches

Nyss kommit hem från plugget, as lång dag, pallar fan inte sådant, och typ nu går jag bara runt och funderar på hur jag ska göra inför imorgon, vart är min tyska bok? Jag lovar den är gone, hittar den inte och jag vet verkligen inte vart jag har lagt den eller vart den kan vara, blir nog att betala för en ny, och sånt gillar vi inte.

Helt amazing, jag har bestämt mig för blåa Converse, fast jag är fortfarande sjukt sugen på röda så jag tror fan jag är lite busig och köper både blåa o röda, maaahhha (y)

Siiter här vid min bloggdator och typ inte gör någonting, är trött som fan och helt jävla utmattad, jag ska ta en dusch o sen blir det filmmys! love it!




Facebook!

Jag finns även på facebook så kolla in den med ;)

Nicklas Facebook


Converse

Fan jag har beslutsångest, kan ni bloggläsare hjälpa mig tack, jag ska köpa Converse skor men vet inte vilken färg, vilken färg ska jag köpa av dessa och vilken modell?
Tror fan jag är ganska såld på dom vita eller mörkblåa, vad tycker ni läsare? ;)


BLOGGTRAFIK.NU

Jag har blivit medlem på bloggtrafik.nu för att jag har hört att det fungerar riktigt bra, om Du också vill få fler läsare till din blogg/hemsida så tycker jag att du också ska gå med.
klicka här för att bli medlem: http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=zcalman

Mahahhaa

Hey Babes!
Fan vilken lugn o skön helg detta varit, det är fan inte ofta det händer, har absolut inte gjort någonting, bara tagit det lugnt. Vad händer idag? njaa.. haha typ inget, softisch på hög nivå tror jag, kanske blir så att jag drar till Sanna en stund, we will see, måste fan plugga också, har redan skolkat ett antal gånge rnu första skolveckan, illa!

Nästa helg blir det att tagga till festival Salute, kommer bli riktigt nice o träffa härligt folk, och typ 40 000 fjortisar men we like it, aja nu ska jag dra o duscha o fixa mig lite, även fast jag inte ska göra något men hatar att ha morgonfrilla, fyfan klarar inte av skiten, ska gå och kladda lite med vaxburken och min hårspray, ciao!


Flåt.. tihi

Aw, fett dåligt samvete jag har nu, har inte bloggat på över en vecka liksom, det har inte hänt så mycket speciellt, kan iallafall berätta för er att jag har klippt mig o färgat håret, har även varit ute på lite shopping, så har inte haft så mycket tid för bloggning men skärpning nu!
Idag var jag i skolan en snabbis sedan spenderat en massa timmar på körskolan, pluggat en massa teori med Moa och Frida, och på tal om körskolan så kommer Moa hit om typ 5min så ska vi dra ner o sätta oss vid vattnet o plugga lite teori, jag vill ha körkort ;)
Puss så länge babes!

PS... söta bilder va? (a) haha



Idag...

.. såg jag en åsna och insåg att jag borde ringa erika, nu!

mohihi



................Maaahaaa


höhöhö

Dessa punkter STÄMMER fortfarande, irrrriterad jag blir! wää!! 

Folk som är ivägen när man går på stan:
Man är på en shopping runda i stan, och man ska handla massa och kolla i butiker, så är det folk i stan som går sååååååå sakta eller bara går och glor på en, vad fan gör ni i stan!? Ge plats till oss som verkligen hör hemma i butikerna istället för att bara finnas där och vara några jävla stoppklossar!!

Butiker som inte tar kort:
Det va väl typ 500 år sedan butikerna började ta kort, men fortfarande finns det små råtthål i stan som inte tar kort, riktigt dåligt!

Sushi barer som inte har gafflar:
Jag menar ska man sitta och äta sushi vill man ha en gaffel, inte 2st pinnar som går av när man ska ta den jävla fisken som bara slinker av eller de där riset som man får sitta och plocka ett och ett, hur kul är det?
Nej men tänk vad smidigt med en gaffel, då är det ju bara att hugga in, då är man klar på ca 30min ist för att sitta och plocka ris i 2tim, ja nu kommer alla bah, men ät inte sushi om du inte klarar av och äta det med 2st kvistar men tyvärr jag lever i 2010 inte i 1500 talet FÖRE KRISTUS då åt man med kvistar, aja haha, ska gå en kurs "hur man äter med, pinnar? stickor? kvistar"..... ngt! :p

Everything

Igår åt jag Sushi med Mimmi och det gav blandade reaktioner, det var ganska gott faktiskt men fanns ju det som var mindre smakfullt också, haha höll på att dö av skratt när vi satt vid bordet och hade beställt våran mat och sen när servitrisen kommer ut med maten och ger oss pinnar att äta med, jag menar pinnar, trästickor liksom!! varken jag eller mimmi har ätit med pinnar, jag ville ha en gaffel men nejdå de gick inte för sig, aja det gick väl som väntat, maten låg både på golvet, bordet och ja runt hela tallriken, riktigt grisigt, men det får vi leva med, vi får helt enkelt gå på en kurs hur man äter med pinnar, och det var inte så speciellt smidigt av mig heller när jag skulle gå ifrån bordet och då lyckas fastna med min fot mellan bordet och stolen så bordet höll på att ramla om kul med alla tallrikar och det men det gick ju bra iallafall! ;) 
Bilder på det kanske dyker upp här senare!

Just nu sitter jag här riktigt mätt efter en kebabpizza, orkade dock bara äta upp halva, knappt det.
Shit det är så jävla varmt både ute och inne, måste ta en dusch snart och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, tror inte jag ska ut ikväll, jag kom hem 05:40 imorse och gick upp kl 10 så jag är inte så jätte pepp på det men vi får se hur de blir.

Kastar även upp 2 bilder här på bloggen som togs nu i veckan.






Galet

Shit vilken galen kväll jag var ute på igår, drog hemmifrån runt 00 och kommer hem 05:50 great, jag är sjukt trött, har bara sovit ca 4 tim så jag ska försöka sova några timmar nu och sen blogga lite senare.


Have fun

Tjuue Bloggen.
Idag blir det lite dåligt med update, har rätt mycket att göra idag men jag blev sjukt glad nu när jag loggade in på blogg.se och kollade på statistiken, hade över 140st bloggläsare och ca 220 sidvisningar, tack för det och hoppas att ni gillar min blogg skarpt så att ni fortsätter läsa den.
Har precis hjälpt mamma med att skrubba potatis, ni vet att jag är en snäll pojke (a .. duschade för en halvtimme sen så nu ska jag på med kläder o sen dra in till stan för o möta upp mimmi och äta sushi och boka tid för klippning, great!
Blir nog kanske endel shopping också, vem vet.. ;)

Hår fått in jätte många frågor om mig på förra blogginlägget både i kommentarsfältet och till min hotmail, så jag sätter mig ner ikväll runt 20 tiden och besvarar alla så dyker dom upp på bloggen sen ikväll, och tänk på at tni kan fråga mig vad som helst ändå fram till just kl 20:00 ikväll, så har ni något ni vill veta om mig varför inte ta detta tillfället och göra det? Går ju även att vara anonym om du vill det.
Nu ska jag fixa mig, ha det gött!!

Keep on like this

Härligt, fortsätt så här! ;)


eller inte ;)


Like it

Seriöst, denna låt är så sjukt bra, den kommer verkligen från hjärtat och är väldigt känslosam, gillar den skarpt, ta er tid o lyssna på den, skriv vad du tycker, aoootch! ;)
Han är en ung sångare som medverkade i Eurovision song contest 2010 från Belgien med denna låt, love it!
 

Fantasier ;)

Godmorgon! Dags för en dusch och en liten runda med hunden, i morgon är det torsdag så då ska jag äta sushi på stan med Mimmi och sen dra en runda på kupolen.
Alldeles strax frukost ;)

Fan jag har fortfarande ont i handen av att seriöst jag lovar en stor monsterfluga bet mig i handflatan, den var fan enorm! Jag skrev det på facebook och det var en viss korkad unge som skrev att det kunde vara en fästing, man bah ehhhhhhhh.. haha så korkad men aja vem vet vad de kan vara, lovar om 50år då är flugorna enorma och äter oss levande :(

haha aja mina fantasier ;) ska äta frukost o duscha nu, PYSS

Bloggraped

Alla besöker världens bästa Erika Weilanders blogg ((((: 



Ps; Nicklas, jag leker ihop en ny design åt dig hehehehehehe fast det är en hemlis  /Erika, fniss.

Wow!

Haha shit trodde aldrig att jag skulle säga de här, men fan vad Miley Cyrus är snygg, sjukt het alltså, hon sjunger ju rätt bra med, aw Miley <3 , haha


Bilder

Här kommer några bilder på Kolmården för 3 veckor sen, regnade som fan hela dagen men det blev en lyckad dag till slut trots regnet, ganska dålig kvalité och de var fan svårt att fota delfinerna:(
Mina syson neranför, hihihih
Btw, SORRY men orkar verkligen inte redigera bilderna ni får klara er endå, haha




Tråkig dag

Trevligt väder vi har idag. regn regn regn. fast det gör inget, för jag laddar ner en massa filmer precis som man ska göra när det är filmväder.
Ganska trött på att sommaren går så fort, vi har liksom vinter o kallt i nästan 6 månader och sedan vår och höst på det, endast sommar i knappt 2 månader känns värdelöst att bo kvar i Sverige, men ändå älskar man Sverige, nästa år flyttar jag ner till Stockholm kommer kännas sjukt skönt och befriande, vi får se hur de blir, har även skaffat ett sjukt nice helg jobb, klädaffär och allt, men vad det är för klädaffär och när jag börjar håller jag hemligt tills jag börjar där, endel av er vet vart men shhyy!! ;)
Aja nu ska jag typ kolla på tv, ta en lång promenad med hunden, duscha, stan och sen blir det film för hela slanten, ciao!

Shopping

Nyss varit på kupolen och shoppat ett par nya skor och en grymt god parfym, en parfym som utstrålar självkänsla och som ger en maskulin doft, haha står iallafall så på förpackningen, vet inte riktigt, parfymen kotade bara 349kr, fast jag köpte den lilla finns en större för 500kr men jag var lite snål av mig ;)
Blev även donken (McDonalds) och ett par klubbor, en grymt rolig eftermiddag med mikaela och fanny, tack för den.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig i soffan med cola och en grymt bra film, så vi hörs sen.
Btw, bilder på skorna kommer eventuellt imorgon.


Herrfrisyrer

Börjar bli dags o klippa mig nu, håret är långt och slitet, går inte ens att stayla håret mer, varken hårspray eller vax/gelé hjälper så vafan, måste göra någonting åt det nu helst nu innan skolan osv.
Har kollat på endel herrfrisyrer men alla är ju så jävla nördiga haha, backslick är ngt av 2010´s mode för herrar men det passar inte riktigt mig så jag kör på något annat, har endel exempel här nere nu, skriv gärna en kommentar om vilken frisyr jag borde ha av dom nedan, PUSS!

1                                                             2



5                                                             6

Kommentera gärna vilken frisyr du tycker jag ska ha ni ser själva, bild 1, 2 osv, finns 6 bilder!

Superhjältar

Jag och mimmi är superhjältar!! ;)


Made of Mimmi

Loreal

Så jävla nöjd med Loreals hårspray, de fungerar jätte bra, den kostar ca 50kr och är ganska liten men det är värt pengarna för man blir verkligen nöjd med resultatet, frisyren håller hela dagen, något jag rekomenderar iallafall.
Håret blir stelt men mjuknar sedan efter ett tag och som sagt frisyren håller hela dagen och dessutom luktar den helt okej.







Min facebook!


Ganska sliten idag, ingenting planerat denna mer än att jag ska till kupolen med mikaela imorgon, det var sjukt längesen jag träffa henne så de ska bli skoj.
Kommer mer update senare, ska duscha nu, ciao!

Och btw, har fått flera frågor om min facebook, och istället för att jag ska skriva ut min facebook privat hela tiden så sök på Nicklas Eliasson, orkar inte länka så ni får göra jobbet genom att söka efter mig istället ;)

Paradise Hotel

Shit, seriöst är svintrött men kan inte sluta titta på Danska Paradise Hotel säsong 6, jag är just nu på 17e avsnittet och än så länge finns det 42 avsnitt att kolla på, 42 avsnitt känns extremt mycket, så jävla mycket tid man lägger ner på ett tv program, men paradise hotel är seriöst ett av dom bästa serierna som går på tv eller som någonsin gjorts, haha, ska fan medverka i Paradise Hotel när jag blir äldre, fett sugen :p

Nej nu funderar jag på att fortsätta imorgon och hoppa ner i säng nu, ganska lugnt hemma nu när mamma och pappa är på krogen och när alla syskon ligger o sover, great i like that!

Skön!



Sjukt skön låt!

Sushi

Har precis vaknat så nu ska jag äta en god frukost, fixa mig lite sen dra in till stan för att träffa Mimmi och Linda, har inga planer på vad jag ska göra idag så vi får se vad dagen har att erbjuda, de skulle vara sjukt nice o testa Sushi, har faktiskt aldrig gjort det, verkar som att det inteär speciellt många som tycker om det men och andra sidan dom som verkligen tycker om sushi tycker att det är sjukt gott, så jag vill testa det så fort som möjligt!




Det ser riktigt gott ut, men vem vet, upp till bevis liksom, får dra ut och äta sushi på stan med någon, någon som känner sig manad? ;)

Helt normalt

Precis kommit hem efter en kväll ute på sjön, knäppt några cider och nu väntar en mysig hemma kväll med film och chips, ska se Alpha dog, ska även snacka med söta sofia i tele, seriöst vi snackar varje dag, vi kan sita och snacka i tele i flera timmar men vi blir aldrig trötta på varandra, synd att hon bor så långt ifrån mig men snart så, vi ska fan träffas innan jul, det är ett måste.

Imorgon ska jag leka med mimmi och Linda de kommer bli sjukt nice o efter det blir det antagligen att träffa jonna. We will see! Ska dra mig mot tv´n nu, puss på er!

Här kommer lite bilder från Classic Car Week i Rättvik, tyävrr inga bilder på mig nu men whatever ;)
(orkar ine med redigering, sorry)





Skor

And here we go again!
Nya skor, köpta på Skorätt för bara 400kr


Vad tycks?

Vad tycks om min nya header? Borde den göras om eller ska jag ha kvar den? Kommentera ditt svar tack!;)




Den är denna jag menar ovanför denna text, haha för dom som inte visste vad en header var!


haohi

Solnedgång tagen med mobilen igår, bilder från classic car week kommer imorgon.


bad



Bad hair day liksom

Nicklas är gullig ♥

Ville bara säga det!
eheheheh

puss erika

RSS 2.0