Måndag

Måndag - Fyfan as lång dag i skolan idag, men bara 1 vecka kvar efter denna sen slutar jag 2an, åhh Heaven!
Har typ inte gjort någonting idag mer än att ha fotat lite till skolan, kan lägga upp några bilder här!





Night

Har precis kommit hem nu efter en timmes promenad, jäkligt drygt var de, men vad gör man inte för att skaffa sig en bra hälsa, haha ..
De har regnat hela dagen så de har varit en mys dag med film o godis, riktigt nice, någongång måste man ju få slappa också, även om jag nästan gör de varje dag, haha
Börjar bli trött nu så jag ska väl kolla film o sen sova, lägger även ut en bild jag tog nu i veckan!
// N


Fred Perry

Sitter här i skolan nu, jag slutar om sisådär 2tim då ska jag in till stan o shoppa lite, sitter o kollar på extremt snygga Fred Perry väskor, men vet inte riktigt vilken jag vill ha, hjälp mig med det ;) vilken ska jag köpa ?


1                                                                        2
Fred Perry - väskor Shoulder BagFred Perry - väskor Shoulder Bag

Fred Perry -  Shoulder Bag, Svart  & Vit , Jag gillar den svarta mest tror jag!

3                                                                         4
Fred Perry - väskor Barrel BagFred Perry - väskor Barrel Bag

Fred Perry - Barrel Bag gul & Svart, gillar även här den svarta, men hjälp mig detta genom att kommentera bild 1 2 3 4 ;)

Deg

Idag hade vi nationella prov i Spanska. Uppsats skrivning och läsförståelse, gick ju som väntat, inte alls bra, men men.. det är bara att ta nya tag, nu är ju ändå skolan snart slut, riktigt skönt, studenten nästa år, happy day kommer det vara, haha!.

Måste fan ta o städa lite i mitt rum det blir alltid kaos efter helgen. För när jag fixar mig och har bråttom tänker jag inte på vart jag kastar allt och allt hamnar på golvet och i en enda stor röra bara! Så ska ta och fixa det nu har jag tänkt.
Imorgon ska jag äntligen shoppa lite igen, ska köpa min efterlängtade o uttjatade jacka, haha!
Jag sitter faktiskt här och funderar på en ny design till bloggen igen, är inte riktigt nöjd med denna, skulle villja ha visningsbild i vänstra hörnet osv, men vi får se hur det blir iaf!


Sallad

Yes, då va det Måndagskväll och man sitter halv död i soffan och kikar lite på facebook.
Har precis köpt en sallad som jag ska äta nu.
Har varit ute på en lång promenad idag också, ute o gått i 2 veckor nu o de gör susen, eller ja om jag slutar med cola drickandet ja, o de kommer aldrig ske, men fuck that! ;)
Har varit en runda i stan i dag, en snabb shopping runda som jag kallar det, blev lite hårspray osv, och imorgon ska jag köpa en jacka, fick 1000kr av mamma så jag ska antagligen köpa en blågrå jacka inne på Cubus, den va riktigt nice, de lär välkomma upp bild på den här senare i bloggen, men nu ska jag duscha o fixa mig inför sängen, har rätt mkt att göra innan jag går o lägger mig.
Chaoo!


Diss lista!

Veckans Diss lista: 

Folk som är ivägen när man går på stan:
Man är på en shopping runda i stan, och man ska handla massa och kolla i butiker, så är det folk i stan som går sååååååå sakta eller bara går och glor på en, vad fan gör ni i stan!? Ge plats till oss som verkligen hör hemma i butikerna istället för att bara finnas där och vara några jävla stoppklossar!!

Butiker som inte tar kort:
Det va väl typ 500 år sedan butikerna började ta kort, men fortfarande finns det små råtthål i stan som inte tar kort, riktigt dåligt!


Love it

Ligger och kollar på mtv, super sweet 16, fyfan vad bortskämda dom är, helt sjukt, jag är också bortskämd men inte sådär bortskämd, fan!
Aja ligger typ och drömmer mig bort nu, fan vad skönt att sommaren är på G, så mycket saker man fill få gjort i sommar, den här sommaren ska verkligen bli bäst, detta är mitt sista sommarlov sen är de bara plugg o jobb som gäller, de är också rätt nice!
Vet inte riktigt hur jag ska hinna göra allt i sommar och hur pengarna ska räcka till men det löser sig alltid, 2 saker jag vet att jag ska göra det är en helg i göteborg med moa samt en vecka i älskade Stockholm, fyfan älskar sthlm, jag lovar, jag ska flytta dit så fort som möjligt! Love it !!
Nästa vecka ska jag köpa en sommarjacka och två par skor, o vem betalar jo älskade mamma!
Aja, ska chilla mig utåt nu, have bra!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0